Tenisz

2023.07.16. 13:02

Vendégjátékosként szerzett csapatbajnoki címet Bartha Panna

Móga Richárd

Forrás: Hungarian Tennis

Hat év után ismét a női szuperliga bajnoka lett a Fehérvár Kiskút TK csapata, köszönhetően többek között a PVTC teniszezőjének, Bartha Pannának, aki vendégjátékosként segíthette társait.

 Nem vitás, hogy a Nemzeti Edzésközpontban rendezett döntő izgalmas mérkőzéseket hozott. Az egyéni meccseket követően 4–1-re állt a székesfehérvári csapat a címvédő MTK-val szemben, így a tét nélküli páros meccsek már nem kerültek lejátszásra.

A győztes csapat tagjai: Stollár Fanny, Tóth Amarissa, Lukács Vanda, Bartha Panna, Molnár Kitti, Badics Mila, Fárbás Réka, Szabó Lora, Teker Lotti, Farkaslaki Hints Flóra, Popa Giulia, Halász Klaudia. Edző: Fehér Tamás.

Stollár Fanny–Jani Réka Luca 1:6 6:1 6-10
Tóth Amarissa–Nagy Adrienn 2:6 6:4 11-9
Bartha Panna–Bak-Szabó Norina 6:2 6:0
Molnár Kitti–Kántor Anna 7:5 7:5
Popa Giulia–Bukta Ágnes 6:4 6:2

– A PVTC-nek nincsen női szuperligás csapata, ezért a Kiskutnál vendégjátékoskent játszottam. Örülök, hogy minden meccsemet sikerült megnyernem, és hogy megnyertük a felnőtt csapatbajnoki címet – nyilatkozta lapunknak Bartha Panna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában