Kézilabda

2023.09.22. 18:00

Megállítanák a Budaörsöt a kemény védekezésükkel

Két idegenbeli fordulót követően végre hazatér a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata, hogy tovább harcoljon első élvonalbeli pontjaiért. Szombaton 18 órakor a Budaörsöt fogadja egy kemény csatára.

Kvanduk Bence

Fotó: Pusztai Sándor

Az MTK és a Vác elleni sikert követően érkezik majd Kozámislenybe a Moyra-Budaörs azzal az egyértelmű céllal, hogy elvigyen minden pontot. Persze ehhez a hazaiaknak is lesz egy két szava, akik óriási erőfeszítéseket tesznek, hogy megszerezzék első egységeiket az élvonalban. A Vác ellen láthatta a hazai közönség, hogy a védekezésük képes kibillenteni az ellenfelet a ritmusából, a támadás az, amin igazán dolgozni kell.

– Nagyon várjuk, hogy újra hazai pályán játszhassunk – jelentette ki Grénus Gréta a klub beharangozójában. – Ha igazán együtt tudunk dolgozni csapatként, akkor tudunk pontokat szerezni. Ehhez fegyelmezett és agresszív védekezésre lesz szükség, amire eddig is építkeztünk, de kelleni fog hozzá egy gólerős támadójáték is. Nagyon várjuk szurkolóinkat, szeretnénk hazai pályán megszerezni az első bajnoki pontokat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában