Kézilabda

2023.11.08. 12:00

Az utolsótól igazolt irányítót a Komló sérültje helyére

Kvanduk Bence

Forrás: Carbonex-Komló

Kényszerből kellett igazolnia idény közben a Carbonex-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapatának, hiszen Aleksza Veszelinovics sérülése miatt kellett körülnézie a piacon. A vezetés választása a 23 éves Ács Péterre esett, aki a PLER-Budapesttől érkezett a Bányászhoz, hogy betöltse a keletkezett űrt irányító poszton. A legfőbb feladata az lesz a tehetséges játékosnak, hogy levegye a terheket poszttársa Melnicsuk Viktor válláról, így a gárda egyik legjobbját ne keljen csapágyasra játszatni a mérkőzéseken.

Ács ebben az évben tízszer volt eredményes a PLER színeiben, korábban Csurgón és a NEKA-nál kóstolhatott bele az NB I.-be 59 mérkőzésen 52 találatot jegyezve.

A klub közleménye alapján már hétvégén a Bányászrangadón debütálhat hazai közönség előtt.

Mint ismert, a Carbonex-Komló ebben az idényben kissé beragadt a rajtot követően, viszont Csurgón bravúrgyőzelmet aratott a legutóbb. Ezzel negyedik pontját szerezte meg a 8. fordulóban, s a 14 fős pontvadászat 12. pozíciójában várja a szombat esti találkozót, amelyen kisebb csodára lenne szüksége a pontjai növeléséhez. A PLER a bajnokság sereghajtója 1 ponttal.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában