Úszás

2023.12.04. 18:10

Ez a fiú még sokra viszi! – Hartmann Máté parádézott Szegeden

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a PSN Zrt. kiválósága, Hartmann Máté már az első versenynapon letette névjegyét az Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságon. Sőt, Kovács Bence Péter nyitánya is emlékezetesre sikeredett.

A második nap sem telt eseménytelenül: Hartmann Máté 400 gyorson 4., míg Kovács Bence Péter 100 háton 7. hellyel zárta a napot. A folytatásban Hartmann Máté remek versenyzéssel 6. lett 200 gyorson, de a PSN Zrt. több tehetsége is sziporkázott, hiszen egyéni csúcsokból sem volt hiány.

Ahogy az a PSN Zrt. közleményében is áll, a II. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokság utolsó napján Hartmann Máté 07:53.87-es idővel ifjúsági magyar bajnok lett 800 m gyorson, míg Kovács Bence Péter hetedik 100 m vegyesen. A FINA pontverseny számítása szerint Hartmann Máté az első helyen végzett ifjúsági kategóriában az egyéni eredmények alapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában