Labdarúgás

2024.01.25. 14:20

Sztárparádé Mohácson: ismert labdarúgók fognak össze Milla gyógyulásáért

Egykori sikeres, válogatott labdarúgók és több csupaszív ember fog össze Minorics Dalma és Mozolai László kislányának, Millának az érdekében, akit tavaly júniusban agydaganattal operáltak.

Móga Richárd

Fotó: Tumbász Hédi

A család egyik jóbarátja, a himesházi Fischer Norbert, – akit színészi-, énekesi-, valamint labdarúgó pályafutása révén sokan ismerhetnek – egy jótékonysági futballeseményt készül összehozni a hétvégén Mohácson, méghozzá igencsak illusztris társasággal.

Szombaton tehát tizenhat mérkőzésnek lehetnek szemtanúi a kilátogatók, és örömteli, hogy rengeteg ismert spíler is elfogadta a meghívást. A Mohácsi Városi Sportcsarnokban parkettre lép majd többek között Juhász Roland, Vincze Ottó, Priskin Tamás, Fehér Csaba, Torghelle Sándor, Huszti Szabolcs, Badalik Szabolcs, valamint Szélesi Zoltán is.

Mindeközben a gyerekek is elveszhetnek az arcfestés, a csillámtetoválás és a kézművesfoglalkozások háromszögében, köszönhetően a Diaművek csapatának, akik készek még felejthetetlenebbé teni a hétvégét.

Az előzetes tervek szerint 13 órától várható a kapunyitás, a támogatói jegy pedig 2000 forintba kerül.

Támogatói jegy és egyéb felajánláshoz tartozó számlaszám:

Mozolai László: HU77 10402410-86766757- 51811008 OKHB HUHB

Vasárnapra is van terv, ugyanis aznapra marad az ének-zenés jótékonysági est, melynek a Mohácsi Kossuth Teátrum ad otthont. A színvonalasnak ígérkező eseményen tiszteletét veszi többek között mindenki Magdi anyusa, Fodor Zsóka is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában