Labdarúgás

2024.02.23. 17:09

A PMFC Barcikáról érkező védővel stabilizálná hátsó alakzatát

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PMFC

A PMFC labdarúgócsapata rávetődött a szerződését Kazincbarcikán felbontó Szekszárdi Tamásra, aki a hétvégén már be is mutatkozhat a piros-feketéknél az NB II.-ben. A 29 éves belső védőt már jól ismerhetik a baranyai szurkolók, hiszen miután nevelőegyesületétől, a Pakstól eligazolt, egy Siófoki kölcsönt követően Kozármislenyben szerepelt a másodosztályban. Ezt követően megfordult a Pénzügyőr SE-él, Vácon, Nyíregyházán, Szolnokon, s az elmúlt két idényt Kazincbarcikán töltötte. Tavaly hétszer, idén egyszer csereként kapott lehetőséget a sárgáknál.

– Szükségesnek éreztem a váltást, emiatt is esett jól a PMFC megkeresése, amit örömmel fogadtam el. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, hiszen Pakson élő családomhoz is közelebb kerültem. Motiváltan, komoly célokkal érkeztem Pécsre, egyúttal optimista vagyok a csapat szereplését illetően – nyilatkozta az új védő a pmfc.hu-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában