Labdarúgás

2024.02.08. 13:50

Az AS Roma is megütközik a PMFC-vel

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

Nívós nemzetközi labdarúgó tornát készített elő február 10-11-re a PMFC, amelyen hét ország nyolc lány U16-os csapata méri össze erejét a kovácstelepi Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban. A III. PMFC Leány Nemzetközi Torna küzdelmei két csoportban fognak zajlani, az A jelű kvartettbe a házigazda mellett az olasz AS Roma, a román AC Dream Team Bukarest és a cseh SK Slavia Praha került, míg a B négyesben a szlovák FC Spartak Trnava, a Ferencvárosi Torna Club, a szerb ZFK Vojvodina és a horvát ZNK Medimurje Cakovec küzd egymással a továbbjutásért.

A belépés mindkét napon ingyenes lesz a versenyre, ugyanakkor a műfüves csarnok befogadóképessége korlátozott, maximum 200 fő tud helyet foglalni a kihelyezett széksorokban, figyelmeztet a pécsi egyesület. Belépni a csarnok déli bejáratán keresztül lehetséges, míg a helyszínen büfé is üzemel. A tervek szerint az elődöntőket, a bronzmeccset és a finálét élőben közvetítik a YouTube-on.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában