Kézilabda

2024.02.04. 12:07

Gyorsan elhúztak Pécsen a Fradi tehetségei

Kvanduk Bence

Fotó: Keszler Vilmos

Gyorsan faképnél hagyták a Ferencváros tehetségei a PTE-PEAC-SIPO női kézilabda-csapatát az NB I. B. 17. fordulójában. A hatodik percben már három góllal vezettek, s ezt tovább is tudták növelni, legnagyobb előnyük nyolc volt a szünetig. A fordulást követően aztán stabilizálódott ez a különbség, ami egésze a záró dudaszóig ki is tartott.

A Ferencváros ezzel továbbra is igyekszik az élmezőnyre tapadni, míg a PEAC továbbra is két ponttal megelőzi a szintén vereséget szenvedő Gárdony-Pázmándot, illetve még négy egységnyi előnye van az Orosházát felülmúló sereghajtóval, a Szegeddel szemben.

Legközelebb egy dobogós, a harmadik helyezett Érd otthonába látogatnak a pécsi lányok, akikre még borzasztó kemény csaták várnak az idény végéig, többek közt a két mögöttük álló gárda ellen is.

PTE-PEAC-SIPO–Ferencváris U19 23–31 (11–19)
Női kézilabda NB I. B., 17. forduló. Pécs, 125 néző. PEAC: Németh O., Radochay – Leitner 2, Köpösdi 1, Horváth V. 2 (1), Pál E. 1, Bréda 5, Takács V. 1, Kovács L. 6, Jarjabka 1, Kajdi 3, Szabó K. 1, Mentes, Őz, Kanyó. Vezetőedző: Papp László.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc.
Hétméteres: 2/1, ill. 4/4.

Következik: Érd–PTE-PEAC-SIPO (02. 18., vasárnap, 16.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában