Labdarúgás

2024.04.03. 13:08

Bodán mutathatják meg tehetségüket az ifjú futballisták

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Április 6-án Bodán rendezik az I. Dunamenti Gála selejtezőit, amelyen az U9-es és U11-es korosztály labdarúgó palántái mutathatják meg tehetségüket. A győztes aztán automatikusan részt vehet a júniusi budapesti döntőben, ahol olyan csapatok lesznek érdekeltek, mint a Slask Wroclaw (lengyel), Cukaricki (szerb), Sk Topola (szerb), DAC (szlovák), UTE, Vasas, Honvéd, MTK, FTC, Debreceni Olasz Fs, Ikarus BSE vagy éppen az Újpest FC.

A fiatalabb korosztályban 4+1-es felállásban 10 fős együttesek mérkőzhetnek meg, míg az idősebbeknél 6+1-ben 14 fős együttesek.

Az 1-3. helyezett csapat kap oklevelet, érmet és kupát, de a többi csapatot is díjazzák. A legjobb játékos és a kupagyőztes együttes edzőjét is elismerik.

A tornán a Dunamenti Liga szabályai érvényesek, amelyek megegyeznek a Bozsik-program szabályaival. Bővebb információk a www.dunamentiiskola.hu oldalon.

Az eseményről tájékoztatást kérni a [email protected] e-mail címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában