Labdarúgás

2024.04.28. 20:10

A sírból felállva aratott nagy győzelmet a Misleny

Ez igen! Többször is ráijesztett a Gyirmót a labdarúgó NB II. 30. fordulójában a HR-Rent Kozármislenyre. Már a második percben vezetett a vendéglátó, s a szünetben kettő volt az előnye hiába egyenlített korábban Major, de a fordulás után Daru és Horváth Péter is duplázni tudott, így 5–3-as sikert arattak a kék-fehérek a riválisnál.

Kvanduk Bence

Nem tartott sokáig a Gyirmótnak, hogy bevegye a HR-Rent Kozármisleny kapuját. A második percben egy fejes után csapott le elsőként Adamcsek a labdára, s lőtt a vendég kapu jobb oldalába.

Kozármisleny
Darut és a HR-Rent Kozármislenyt nem tudta féke tartani a Gyirmót
Fotó: Laufer László

A 12. percben jött is azonban a válasz. Major Sámuel egy labdaszerzést követően 17 méterről szintén a kapu jobb oldalába lőtt.

A szünet előtt viszont még kétszer is betalált a Gyirmót, Medgyes, majd Madarász talált be közelről.

A fordulást követően viszont ráborította az asztalt partnerére a Misleny. Kirchner beadásából Daru adta vissza a reményt egy ötméteres fejessel a 49. percben, majd a hatvanötödikben Horváth Péter Molnár Ádin centerezését helyezte el becsúszva a hazai kapuban.

A 69. percben Molnár lőtt, de a kapufát találta el, viszont a kipattanót Daru 13 méterről a bal alsóba lőtte.

A találkozót végül Horváth Péter zárta le a 85. percben. Tóth Zoltán passzát 7 méterről bombázta a kapu közepébe.

GYIRMÓT–HR-RENT KOZÁRMISLENY 3–5 (3–1)

Labdarúgó NB II., 30. forduló. Vezette: Sipos T. (Szécsényi I., Szalai D.). 
GYIRMÓT:  Hársfalvi – Szegi, Hudák D., Csörgő V., Hajdú Á. – Kovács M., Kovács D. (Szőke G., 56.), Madarász (Soltész I., 70.) – Kicsun (Lányi, 86.), Adamecsek, Medgyes Z. Vezetőedző: Tamási Zsolt. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter, Horváth D., Füredi (Szabó B., a szünetben), Turi – Nagy E., Major S. – Molnár Á., Kozics (Horváth P., 61.), Kirchner (Ikonomou, 77.) – Daru B. (Tóth Z., 81.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Adamcsek (2.), Medgyes Z. (32.), Madarász (39.), ill. Major S. (12.), Daru B. (49., 69.), Horváth P. (65., 85.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában