Labdarúgás

2024.05.15. 11:47

Előrehozták a Misleny és a bajnok csatáját

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Üdvözlendő döntést hozott a Magyar Labdarúgó-szövetség a HR-Rent Kozármisleny és a bajnok Nyíregyháza Spartacus csatája kapcsán. Az NB II. záró fordulójában esedékes találkozót 24 órával korábbra hozta, azaz május 25-én, szombaton ünnepelheti meg szurkolóival egész éves teljesítményét a kék-fehér együttes egy nagyszerű ellenféllel szemben.

Ebben a módosításban nem csak az az örömteli, hogy a mérkőzést követően könnyebben el tudják magukat engedni a szurkolók, mert másnap nem kell munkába menni. A két baranyai együttes ugyanis, ha nincs a változtatás, akkor egy napon játszott volna, azaz választania kellett volna a szurkolóknak, hogy a PMFC bennmaradásért vívott harcára kíváncsiak, vagy két élcsapat örömjátékára. Így viszont a legnagyobb kérdés csupán az, hogy valaki mindkettőre kíváncsi, s szombaton és vasárnap is 17 órától szurkolni akar a lelátóról, avagy csak az egyikre akar kimenni a kettő közül.

Persze a PMFC-nek mindeközben már ezen a hétvégén a Budafok ellen nyernie kell, hogy tétje legyen még az utolsó fordulónak számára, hiszen, ha a Pécs veszít, míg a BVSC-Zugló nyer a Tiszakécske ellen, akkor már behozhatatlan lesz a különbség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában