Labdarúgás

2024.05.04. 10:19

Készek javítani a botlásokat követően

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Az elmúlt hétvégét követően mindhárom baranyai együttes javítani akar a labdarúgó NB III.-ban. A Szentlőrinc a Bonyhád-Majosnál vesztette el veretlenségét, a PTE-PEAC a fővárosban maradt alul a Ferencváros II.-vel szemben, míg a Mohácsi Te 1888 a sereghajtó Dunaújváros otthonában kapott ki.

Vasárnap 17 órakor a Mohács köztük az egyedüli, amely nem hazai környezetben próbálkozhat. A piros-fehéreknek a jó formában lévő Kaposvárnál kell pontokat elcsípniük, hogy elrugaszkodjanak a kieső zónától.

Ezzel egy időben a PEAC vezetőedzőjének, Kardos Ernőnek a korábbi csapatát, a Bonyhád-Majost igyekezhet kétvállra fektetni. Az ő esetükben is a kieső zónától való távolodást jelentheti a három pont.

A Szentlőrinc egy középcsapatot fogad ezekkel egy időben, az MTK Budapest II. együttese érkezik a piros-feketékhez, amely az elmúlt öt mérkőzésén nem tudott nyerni. Most Pichler Gábor csapatának kell még egy csapást mérnie a kék-fehérekre, hogy követhessék az éllovas Iváncsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában