Úszás

2024.07.09. 14:02

Delfinként úsztak a mohácsiak: minden versenyző érmekkel tért haza

Móga Richárd

Forrás: Mohácsi Torna Egylet Úszószakosztály

A Mohácsi Torna Egylet Úszószakosztályának kilenc versenyzője bizonyíthatott Veszprémben, a Regionális Delfin Bajnokságon. A rangos megmérettetésen huszonhét egyesület több mint kétszáz kiválósága vett részt, így még inkább felértékelődik, hogy az összes mohácsi induló éremmel tért haza.

Az egyesületből a 2015-ös születésű Tóth Lilien volt a legeredményesebb, ugyanis tizenkét aranyérmet, két ezüstérmet és egy bronzérmet is bezsebelt. Az ugyancsak 2015-ös születésű Kocsis Noémi háromszor állhatott a dobogó legfelső fokára, ötször másodikként, egyszer pedig harmadikként végzett. Az egy esztendővel idősebb Baranyi Áron háromszor bizonyult a legjobbnak, ötször második, négy alkalommal pedig harmadik lett. A szintén 2014-es születésű Váradi Dorka és Werner Rebeka két ezüstéremet és egy bronzéremet,  Schmalz Máté pedig mindhárom éremből hazavihetett egyet.

Ami a legfiatalabbakat illeti (2016-os születésűek), Gacsal Gréta volt a legtermékenyebb (2 ezüst, 3 bronz), de Ruzsa Marcell és Bognár Maxx Axel (2 bronz) teljesítménye is dicséretet érdemel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában