Legyünk még többen, mint tavaly

2024.07.03. 11:20

Egymásra lőve kísérelnek meg rekordot felállítani

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Idén is meghirdette vízipisztoly-csatáját és rekordkísérletét a Magyar Fürdőszövetség, amihez a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola is csatlakozott „Legyünk még többen, mint tavaly!” jeligére. A II. Országos Vízipisztoly-csata pécsi állomása Hullámfürdő lesz július 6-án 13 órától. Természetesen mindenkit várnak, aki részt venne a mókában.

Az első száz, vízipisztollyal érkező fürdővendég aznap délután ingyen strandolhat. A cél, hogy a tavalyi 5900 főnél többen vessék bele magukat országszerte a harcokba.

Az akciót a Magyar Rekord Egyesület mint központi szervező koordinálja. Minden egyes helyszínt online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal kötnek össze. A rekordkísérlet 14 órakor indul, és legalább 15 percen át kell a vízipisztoly-csatának folyni minden helyszínen.

Tavaly 37 fürdőben jelent meg az 5900 ember, amivel megszületett a rekord. Az egy helyszínes csúcsot Hajdúszoboszló állította fel, ott ugyanis 1200-nál is többen gyűltek össze az eseményre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában