Ingatlanajánló

2023.02.19. 14:20

A hét háza: egy háromszintes, aranyló napban úszó ürögi szépség

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

Forrás: ingatlanbazar.hu

 „Pécs közkedvelt részén, az Ürögi városrészben egy frissen felújított, 205 m2-es, igényes családi ház eladó! A telek 1082 m2-es, vízszintes, parkosított, térkövezett kocsibeállója, öntözőrendszerrel ellátott kertje, borospincéje, fedett közösségi tere búbos kemencével és csodás panorámája van! A ház háromszintes, tökéletes elosztással!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A legalsó szinten dupla garázs, mosókonyha és egy kondiszoba található. Az tökéletesen megtervezett, kivitelezett és igényesen berendezett otthon a garázsból és a főbejáraton keresztül is elérhető. Az első szinten egy tágas előszoba, 46 m2-es nappali + konyha, kamra, hálószoba, dolgozószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy külön illemhely található. A nappaliból nyílik egy kertkapcsolatos, hangulatos terasz Jakab hegyi panorámával. A felső szinten közlekedő, két hálószoba, egy gardrób és egy nagy fürdőszoba található 2 személyes infraszaunával.

Fűtését gázkazán biztosítja! Hőszigetelésének, minőségi nyílászáróinak és a felsőkategóriás kazánnak köszönhetően nagyon kedvező a fűtés költsége, de ezt még kiegészíti egy "H" tarifás árammal használható új, hűtő-fűtő klíma rendszer is, 5 külön beltéri egységgel!”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!