Ingatlanajánló

2023.10.29. 14:40

Patinás múlt, modern luxussal

Bama.hu

Forrás: ingatlanbazár.hu

Ha van 250 millió forintja, akkor most saját toronyszobája is lehet! A Baranya megyei ingatlanpiaci kínálatban találtuk ezt a patinás, 1880-ban épült villát, amit mostanra teljesen felújítottak, így a modernkori igényeknek is tökéletes megfelel és tökéletes panoráma jár hozzá.

“Pécs Belváros felett, szép panorámás,patinás Villa eladó. 1880-ban épült és néhány éve teljes körűen felújították. 2 lakószint ,külön bejáratú. Tetőtér részben beépített. 3 garázs, illetve udvari beállóhelyek is rendelkezésre állnak az ősfás, parkosított telken. Az ingatlan könnyen megközelíthető . Iár.: 250Mft [...]”

Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!