Kék hírek, bulvár

2016.03.29. 09:14

Százezrekért lopott ételeket, mehet a bíróságra

Egy villányi fesztivál két pavilonját feltörve zsákmányolt több százezres értékben ételeket egy kisjakabfalvai férfi tavaly októberben, az ügyben hamarosan a bíróság dönthet.

Bama.hu (forrás: BMRFK)

Ünnepi ételek ellopása ügyében ítélkezhet hamarosan a bíróság - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A napokban lezárt nyomozás adatai szerint egy férfi egy villányi fesztiválon tavaly október 3-án hajnalban két árusító pavilonba tört be. A bódékból sülteket és desszertet tulajdonított el többszázezer forint értékben.

A rendőrök pár napon belül azonosították a férfit, majd kihallgatták gyanúsítottként. Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Siklósi Rendőrkapitányságon. A 26 éves kisjakabfalvai férfi a nyomozóknak beismerte a tettét.


A rendőrök a napokban vádemelési javaslattal lezárták a nyomozást, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékességgel rendelkező ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!