Kék hírek, bulvár

2016.07.07. 11:06

Kései névnapozás vezetett a Lászlók összecsapásához?

Két László nevű személy verekedett össze szerdán Pécsen a Király utcában, rendőrt kellett hívni a garázdákhoz.

N. László (Bama.hu)

Bejelentésre vonultak ki a rendőrök szerdán délután a pécsi Király utcába, ahol két férfi összeverekedett. A járőrök intézkedtek a 46 éves N. Lászlóval és a 33 éves S. Lászlóval szemben, az esemény felgönygyölítése során kiderült, hogy a férfiak szóváltást követően bántalmazták egymást.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Képünk illusztráció. Bár sok László nagyon erős (rémlik pl. Fekete László?), azért nem igazán valószínű, hogy a pécsi László-összecsapásban szikrákat csiholtak volna az öklök (kép: Thinkstock)
[/caption]

A rendőrök a jelek szerint nem törődtek azzal, ki kezdte a balhét, inkább mindkét férfit előállították. Az ügyben garázdaság miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

 

Szerkesztői megjegyzés:
A Bama.hu szerkesztője - Lászlóként - elhatárolódik a két pécsi László viselkedésétől és arra szeretné felhívni a figyelmét mindazoknak, akik nem Lászlók, hogy a Lászlók túlnyomó többsége rendes ember és törvénytisztelő állampolgár. Döbbenten értesültünk az esetről és csak arra tudunk gondolni, hogy talán a múlt hétfői László névnap ünneplése húzódott el annyira, hogy a Lászlók nem bírtak magukkal - de természetesen ez sem mentség a viselkedésükre.

Ezek is érdekelhetik