vádemelés

2018.04.10. 14:46

Kábítószert termesztett a pellérdi férfi

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a szentlőrinci Szőlőhegyen, egy présháznál termesztett kábítószert.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 22 éves pellérdi férfi ellen, akinek szentlőrinci présházánál 2017. június 28-án foglaltak le kábítószergyanús növényeket a rendőrök.

A rendőrségre az említett napon reggel érkezett bejelentés arról, hogy a szentlőrinci Szőlőhegyen, egy présház mellett valaki kábítószert termeszt. A nyomozók a helyszínen 33 tő kábítószergyanús növényt foglaltak le, amelyekről a nyomozás során kirendelt szakértő megállapította, hogy azok kannabisz tövek voltak. A rendőrök még aznap délután elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a termesztéssel gyanúsítható férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!