Közélet

2007.01.09. 17:42

Egyeztetnek a vonatpótlásról

Baranya | A megyei busztársaság már készül a szárnyvonali vasúti közlekedés pótlására, ugyanakkor március elejéig még járnak a vonatok is Sellye és Villány között. Miközben a gazdasági tárca újabb vonalak gazdaságosságát vizsgálja, a busztársaság egyeztetést kezdeményezett az önkormányzatokkal.

BAMA

Ugyan az eredeti elképzelések szerint január elejétől szünetelt volna a vasúti személyszállítás a Sellye-Villány szárnyvonalon, Takács Gyula villányi polgármester elmondta: maga is meggyőződött a napokban, hogy még járnak a vonatok a két város között.
Információink szerint a gazdasági tárcánál arról született döntés, hogy ez egészen március 3-áig így lesz, 4-étől viszont a Pannon Volán Zrt. autóbuszai veszik át a személyszállítási feladatokat.
Micskei Tibor, a Pannon Volán termelési igazgatója elmondta, hogy előzetesen egyeztetést kezdeményeztek valamennyi érintett önkormányzattal, hogy igazodni tudjanak a településeken élők igényeihez.

További információk a Dunántúli Napló szerdai számában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!