Közélet

2010.02.03. 19:38

A menetrend jó, az utazási formát még szokni kell

Úgy tűnik, nem volt hiábavaló a sok egyeztetés és a soron kívüli menetrend változtatás: bevált az új vonatpótló buszok menetrendje.

KEI

Micskey Tibor, a Pannon Volán Zrt. termelési igazgatója lapunknak elmondta, miután az elmúlt hetekben semmilyen visszajelzés nem érkezett a társasághoz, bíznak benne, hogy a problémák megoldódtak. Amennyiben újabb gondok merülnének fel, természetesen azokat is kivizsgálnák, és megnéznék a változtatási lehetőségeket, tette hozzá az igazgató.

Ahogy arról lapunk is többször beszámolt, a Komló-Sásd vonalon megszűnt vasúti személyszállítás helyét a korábbiaktól eltérő időpontokban induló buszjáratok vették át. Mivel azonban az InterCitykhez igen, más vonatokhoz viszont nem csatlakoztak a buszok, az utasok kérésének megfelelően soron kívüli menetrend-változtatást hajtott végre a Volán.

Azóta mindössze arról beszélnek a városban, hogy a buszokkal nem tudják elszállítani azokat a tárgyakat (pl. bicikli, nagyobb csomagok), amelyekre a vonattal lehetőségük volt, és a fűtést is hiányolják a buszokról. Micskey Tibor arra hívta fel az utasok figyelmét, hogy lehetőségük van minderről beszámolni a társaságnak, ahol minden panaszt kivizsgálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!