Közélet

2010.02.26. 11:04

Az értékek helyreállítása az MDF-es jelölt programja

A Magyar Demokrata Fórum 2. sz. választókerületi jelöltje, Hámory László február 19-én az MDF székházában lakossági fórumot tartott, amelyben bemutatkozott és ismertette a 2010-es választások pártja által képviselt programját, valamint eszmecserét folytatott az érdeklődőkkel.

M. K.

A képviselőjelölt bemutatkozásképp elmondta, hogy 36 éve a mostani 2. sz. választókerületben született, itt járta iskoláit, és ma ugyanitt neveli két gyermekét.

– Nem kis erőfeszítéssel informatikusként, vállalkozóként tartom el négy tagú családomat, s bizony gyakran fordul elő, hogy a közüzemi számlákat a hónap végén nehezen tudom kifizetni. Tehát értem és ismerem – mivel magam is megélem – az itt élők problémáit.

És hogy mihez kéri a támogatást Hámory László, a 2. sz. választókerület MDF-es képviselőjelöltje?

– Ha bizalmat kapok, összhangban az MDF országos programjával, arra fogok törekedni, hogy bővüljön a foglalkoztatottság, tudjunk élni az autópálya nyújtotta lehetőségekkel, több ember egyénenként kevesebb adót fizessen, rövid távon őrizzük meg, hosszabb távon javítsuk a nyugdíjak értékállóságát. Minőségi oktatással tartsuk itt a fiatalokat, újraiparosítással szüntessük meg az elvándorlást.  

Kedves Olvasó! Cikkeinkhez mostantól csak bejelentkezés után lehet hozzászólni. Hogy miért? Olvassa el itt. (Ha eddig még nem regisztrált, most gyorsan és egyszerûen megteheti.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!