Közélet

2010.04.08. 17:02

A komlói Jobbik tisztázná a ruhagyár értékesítését

Az elmúlt húsz év legfontosabb választása áll előttünk, ahol arról dönthetünk, hogy elégedettek vagyunk-e a rendszerváltás óta történtekkel, közölte Talált Tímea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőjelöltje.

M. B. E.

Az elmúlt húsz év legfontosabb választása áll előttünk, ahol arról dönthetünk, hogy elégedettek vagyunk-e a rendszerváltás óta történtekkel, vagy radikális változásokat szeretnénk, vélekedett Talált Tímea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom komlói választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje kedd esti kampányzáró találkozóján a Carbon rendezvényházban. Mintegy 150-200 embernek számolt be aztán itt arról, hogy a Jobbik egyik legfontosabb célkitűzése a politikusbűnözés felszámolása.

Talált Tímea úgy véli, sürgősen tisztázni kell, hogy a komlói Május 1. Ruhagyár eladása kapcsán ki a felelős. A Jobbik programjáról pedig így összegzett: kiemelt szerepet szánnak a mezőgazdaságnak, megadóztatnák a multi cégeket, és közmunkához kötnék a szociális segélyeket. Fontosnak tartják a rendőrség megerősítését és vidéken a csendőrség felállítását a közbiztonság megerősítésének érdekében.

Az esemény meghívott vendége FankaDeli volt, az ismert rapper, aki az országban lévő morális állapotokról, a fiatalság politika iránti érdektelenségéről beszélt, kihangsúlyozva az egymás közti párbeszéd fontosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!