Közélet

2010.05.15. 22:31

Színésznőnek állna a Bama különdíjas pécsi szépsége

Kettős kép alakult ki bennem az egyórás interjú alatt Horváth Zsanettről. Fizikai és szellemi. Kislányos bája mellett igazán érett gondolkodású tinivel beszélgettem.

Fidelio

Tizenhat évesen bizonyos szempontból korai egy nyilvánosan elérhető képgalériát felvállalni (gondolom, ezzel sok apuka egyetért), másfelől viszont ma már pusztán ezt hallva, a szemöldökünket sem húzzuk fel. Téged mi motivált?
– Akkor tovább feszítem a láthatatlan húrt: már tavaly, tizenöt évesen is jelentkeztem a bama.hu fotózására, és magam döntöttem így, ám ti csak az év elején hívtatok be, ezért kerültek fel a fotók a februári galériába. Két dolog vezetett, az egyik, hogy több barátnőm képei fent vannak már nálatok, a másik, hogy kíváncsi voltam arra, milyen, ha egy profi sorozat készül rólam.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Horváth Zsanett (fotó: EP)
[/caption]

– Semmiképp sem könnyen feledhető, ezt megerősíthetjük. Vágyad duplán teljesült azzal, hogy Pásztor Évi (a bamalányok fotósa) mellett egy másik profi kamerája elé is állhattál, hisz azzal, hogy te lettél a februári különdíjas, a Fanny magazinba nyertél egy fotózást.
– Ahol már voltam is, a szüleim is elkísértek Budapestre, a magazin pedig épp a jövő héten jelenik meg. A két munka közt az volt a legfontosabb különbség, hogy a bamás fotózáson azt kérték, hogy adjam önmagam, és vállaljam testbeszéddel, mimikával is épp aktuális érzéseimet, a másik helyen pedig nagyon pontos terve volt a fotósnak arra, hogy mikor és hogy kell álljak, mikor mosolyogjak és a többi.

– Megszerettettük veled olyannyira a fotózást e két röpke alkalommal, hogy úgy érezd, jó lenne folytatni?
– Mindkét fotózást élveztem, és nem is véletlen, hogy idekerültem – a jelentkezésre gondolok természetesen. Biztosan vállalnék hasonló munkát, bár a modellek világa, legalábbis, ami a médiából tudható, egyáltalán nem vonz engem, kifutóra pedig nem is lennék elég magas. Ugyanakkor valami miatt az extrovertált személyiséget igénylő munkák vonzanak, pedig ezt így rám semmiképpen sem lehet mondani. Mostanában a médián is gondolkozom, de jó ideje a színészet érdekel igazán.

Névjegy

Horváth Zsanett 16 éves, a Skorpió jegyében született. A 172 cm magas 60 kilós pécsi lány a pécsi Széchenyi István Gimnázium tanulója, ahol – miután az első év nulladik volt a német–humán szakon – jelenleg elsős. Kedvence a bolognai spagetti és az őszibaracklé. Színészként Adam Sandlert kedveli leginkább, szabadidejében legszívesebben röplabdázik, olvas és zenét hallgat. 

Címkék#bamalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!