Közélet

2010.08.14. 17:09

Musicalrajongó a tündéri bamalány

Hamar rengeteg szavazatot kapott a olvasóinktól Rubinszki Mónika, aki valóban vonzza a férfi és női tekinteteket egyaránt.

BamaLive

Habár az igazság az, hogy valóban irigylésre méltóan fiatal vagy, hisz épp csak el tudod mondani, hogy felnőttkorú vagy, még ebből is letagadhatsz néhány évet. Zavar, hogy – gondolom – sokan kislánynak néznek?
– Van vele bajom. Elsősorban persze abból fakadhat, hogy nem nőttem az égig, bár ehhez képest lehetnék vékonyabb is, vagy sokkal inkább súlymegőrzéssel nőhetnék vagy tíz centit.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Rubinszki Mónika
[/caption]

Az előbbi mindenképp reálisabb lehetőségnek tűnik, megjegyzem azonban, hogy nem kell emiatt lehajtanod a fejed. Sőt! (Gyorsan körbe is nézek, jól éreztem, hogy az asztalunkat nézi szinte mindenki, és nem miattam persze.) Mindemellett a fotózására te nyilván nem egy modellkarrier elindítása miatt jöttél.
– Tulajdonképpen nem is én jöttem, hanem a nővérem hozott, ő 2-3 évvel ezelőtt egyszer már volt bamalány nálatok. Amúgy a szüleim is sokszor mondogatták, hogy érdemes lenne a szépségiparral próbálkoznom. Azt nem mondom, hogy nem érdekelne, szerintem nincs is olyan lány, akit nem vonz ez a dolog, belül legalábbis. A fotózás tetszett, habár alapvetőn nem szerettem korábban kamera előtt állni.

– Rendben, modell nem akartál lenni. A lányok körében tipikusnak mondható „mi leszek, ha nagy leszek” válaszok közül melyik volt a tiéd?
– A doktornéni. Tíz–tizenkét évvel ezelőttől biztosan, és folyamatosan, egészen másfél–két évvel ez előttig. Onnantól viszont egyszercsak valami miatt, nem tudom megmagyarázni miért, nem tudok ránézni a vérre. Egy másik lehetőség az óvónéni lett volna, ahhoz azonban sok olyat kellene tudnom, amiben nem vagyok jó: énekelni, zenélni például. Így a gazdasági pályát tanácsolták jóakaróim, de csak jövőre érettségizek, még egy kis időm van dönteni.

– Mi jelenti a legfőbb kikapcsolódást számodra?
– A musicaleket imádom, elsősorban a Rómeó és Júliát, de szinte az összes futó darabot is, de a filmekben is a táncos-énekes jelenetekért rajongok.

Címkék#bamalány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!