Közélet

2012.08.28. 15:23

Új játszótér, felújítások a gyarapodó kisvárosban

Karbantartásra és tervszerű felújításokra használta ki a nyári időszakot a szigetvári városüzelemtetési cég, a Kisváros Nkft.

K. E.

A társaság munkatársai a napokban teljesen befejezik a zsibóti művelődési ház felújítását. A közösségi épületben az elmúlt időszakban festettek és mázoltak, valamint teljes körű villamossági felújítást végeztek. Mindezek mellett újrarakták az épület kéményét is. A hónapok óta zajló vízelvezető-burkolások most a Klapka utcában is folytatódtak a kisvárosban, itt mintegy 150 méteres szakaszon lapozták le az árkot.

A kisváros a közelmúltban a víztoronynál egy új, komplett játszóteret épített fel. Itt lengő- és mérleghintákkal, csúszdával, mászókával és homokozóval alakították ki a létesítményt, míg a Batthyány utcai, már meglévő játszóteret csúszdával és mászókával egészítették ki. A fejlesztésnek köszönhetően a víztorony környékén élő gyerekeknek most először van lehetőségük a közelben biztonságos szabadtéri, közösségi játékra.

A városüzemeltetési cég augusztusban még egy nagyobb lélegzetű munkálatot kezd el, megkezdik a szigetvári mentőállomás épületének festését és mázolását.

Címkék#SZIGETVÁR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!