Közélet

2013.03.27. 10:56

A gyógyfürdő főpénztárosa Harkány alpolgármestere

Az alakuló testületi ülésen, egyhangú szavazással választották meg alpolgármesternek hétfőn Harkányban Vargáné Kovács Máriát, aki az időközi választáson jutott be a helyi képviselő-testületbe, tájékoztatta lapunkat Imri Sándor polgármester.

B. A. (Dunántúli Napló)

A függetlenként képviselői helyet szerző Vargáné civilben a gyógyfürdőben főpénztáros, s alpolgármesternek Imri jelölte. A polgármester azt mondta, Harkány egyik legnagyobb gondja az, hogy nincs egység és összetartás, alpolgármesterétől azt várja, hogy e téren, és a humánpolitikában érjen el eredményeket. Kérdésünkre Imri közölte: nem gondolkodik külsős alpolgármester megválasztásában, Vargáné pedig tiszteletdíjas alpolgármester lesz.

Érdeklődésünkre, hogy miként is állnak a tárgyalások az adósságátvállalásról, annyit mondott, hogy egyelőre nincs új híre, ott tartanak, ahol az a másik 13 település, amelyeknél hozzájuk hasonlóan még nem döntöttek az átvállalásról. Bízik ugyanakkor abban, hogy az államtitkárság előzetes ígérete szerint már hamarosan tudni fogják a számokat. Azt is reméli, hogy akár 100 százalékot is elérheti az átvállalás mértéke, csakúgy mint a többi ötezer fő alatti településnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!