Közélet

2014.11.04. 16:34

Emberöléssel is gyanúsítják a trafikrablókat

A márciusban lekapcsolt négytagú bűnbanda nem csak cigiboltokat rabolt ki, 21 bűnüggyel hozhatók kapcsolatba.

police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2014. március 7-én elfogták azt a négy férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak, hogy 2013. december 22-én Pécsett a Rácvárosi úton, 2013. december 31-én Pécsett a Nagy Imre úton, 2014. január 2-án Pécsett a Lahti utcában és 2014. január 15-én Vajszlón a Széchenyi utcában található nemzeti dohányboltokat raboltak ki.

A négy férfivel szemben - előzetes letartóztatásuk mellett - a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta a büntetőeljárást.


 
A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a rablással gyanúsított négy férfi közül kettő emberölés bűntett, testi sértés bűntett elkövetésével, valamint további négy társukkal többrendbeli betöréses lopásokkal gyanúsíthatóak, melyeket Pécsett követtek el.
 
A gyanúsítottakkal szemben huszonegy bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. november 3-án a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Baranya Megyei Főügyészségnek.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!