Közélet

2015.10.06. 17:50

Országos Étterem Hét: baranyaiak is akcióznak

Október 12. és 18. között rendezik meg a Torkos Csütörtökhöz hasonló gasztronómiai eseményt, az Országos Étterem Hetet.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Ez alkalomból a részt vevő éttermek egységes áron kínálnak háromfogásos ebéd- és/vagy vacsoramenüket. A vendéglátó egységek nagy része 3300 forintért, a többi pedig 4900 forintért kínál úgynevezett prémium menüt (szervízdíjjal együtt). A programhoz csatlakozó étteremből 80 Budapesten, 30 az ország különböző pontján található meg. Számos olyan résztvevője is van az Étterem Hétnek, amelyet Magyarország 50 legjobb étterme közé soroltak.

És hogy mi a teendője annak, aki megkóstolná a menüket?

Asztalt foglalni csak a www.etteremhet.hu weboldalon lehet, telefonon, vagy más formában nem. A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a vendégeket. Az asztalfoglalás szintén online módosítható, illetve, ha valaki mégsem tud elmenni az étterembe, törölhető. Mivel minden étterem limitálja az Étterem Hétre kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást.

Természetesen baranyai vendéglátóhelyek is csatlakoztak az akcióhoz: egy hosszúhetényi, egy harkányi és két pécsi étterem várja az érdeklődőket. (Részletek az etteremhet.hu-n.) Hosszúhetényben ráadásul extra 4. fogással, Pécsett pedig extra italakcióval készülnek. Fontos tudni, hogy az italfogyasztást az ár nem tartalmazza.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!