Közélet

2016.08.12. 18:34

Olvasói szavazásunkon a szabadidősport győzött

Egy vizes téma érdemelte ki a legtöbb szavazatot a Dunántúli Napló és a Bama.hu olvasói kérdéseket gyűjtő és a felvetéseket szavazásra bocsátó akciójának most zárult fordulójában.

Nógrádi László

Az olimpia-lázra is tekintettel a sportot állítottuk az olvasói kérdéseket gyűjtő akciónk középpontjába, egy héten keresztül erről vártuk a Dunántúli Napló és a Bama.hu olvasóinak kérdéseit. A múlt hét végén lezárt kérdésgyűjtés zárásaként ötöt választottunk ki a befutott kérdések közül, amelyeket egy szavazáson bocsátottunk a közönség elé.

A Mi legyen az újság? elnevezésű kampányunk szavazási hete is megmozgatta a látogatóinkat, az öt kérdésre csaknem ezer voks érkezett. Feltűnő, hogy a legjobban teljesítő három felvetés szinte teljesen megegyező arányban foglalkoztatta olvasóinkat, mint azt a mellékelt ábra is érzékelteti. Míg a PINKK Pécsi 424 és a PEAC női kosárlabdacsapatainak esetleges egyesítését felvető, illetve a PMFC elmúlt szezonbeli szereplését firtató kérdések egyaránt 151 szavazatot kaptak, a dobogós helyekről egyaránt 200 feletti, de kis szórással eloszló voks döntött.



Így szavazták be olvasóink a harmadik helyre PINKK „hazatérését” óhajtó kérdést, a másodikra pedig a régen beharangozott kosárlabda-akadémia késlekedése emelkedett. A győztes azonban nem is a versenysportokkal kapcsolatos felvetés lett, hanem az, amelyik szinte egybecseng a Mi legyen az újság? legelső körét megnyerő, Pécsnek élményfürdőt szorgalmazó kérdéssel. A legtöbb, 233 szavazat tanúsága szerint ugyanis az a kérdés foglalkoztatott legtöbbeket, hogy az úszni vágyók mikor élvezhetnek új medencéket.

Végeredmény:

1. Mikor lesz az igényeket kiszolgáló uszodakapacitás a városban? 233 szavazat
2. Miért nem épül a kosárlabda akadémia? Egy éve el kellett volna kezdeni.  220  szavazat
3.Mikor játszhatja meccseit a PINKK Pécsi 424 női magyar bajnok kosárcsapat Pécsett?  218  szavazat
4. Miért nem lehet végre egyesíteni a PINKK 424 és a PEAC női kosárlabda csapatát? Miért nem kap több anyagi juttatást a PVSK kosárlabda ? 151  szavazat
Mibe került nekünk a PMFC tavalyi megye I-ben való szereplése? És milyen forrásból? 151  szavazat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!