Kultúra

2008.10.01. 13:12

Frissítse fel olcsóbban a ruhatárát a Glamour-napokon!

Október 10-én és 11-én ismét a divaté, a szépségápolásé és a vásárlásé lesz a főszerep.

(x)

Hirtelen jött a hűvös idő. A nyári göncöket néhány nap alatt kellett lecserélni. Persze csak ha volt mire. A hiányos ruhatár frissítésére jó alkalom a Glamour-napok.

"Érdemes megvárni a Glamour-napokat - mondja Szalai Kinga, kezében a Glamour magazin októberi számával. - Tavasszal is bőséges volt a kínálat, s most látom, hogy az őszi akcióban már kilencven márka vesz részt. Itt vannak a kuponok az októberi Glamourban. Ezekért húsz százalék kedvezményt kapok a termékek árából."

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A Glamour-napok immár hagyományos akciósorozatát évente kétszer - tavasszal és ősszel - rendezik meg.
[/caption]

A Glamour-napok immár hagyományos akciósorozatát évente kétszer - tavasszal és ősszel - rendezik meg. Míg idén áprilisban hetven, addig a jövő hét péntektől induló őszi akcióban már kilencven márka termékeiből válogathatnak a vásárlók. Az akcióban csaknem ezer üzlet vesz részt, az ország valamennyi nagyobb településén.

"Kellene vennem egy kabátot, és bizony nem mindegy, hogy mennyiért vihetem haza - folytatja Kinga. - Már nézelődtem, és mondhatom jó érzés tudni, hogy legalább négyezer forintot spórolhatok. Vagy még többet. Mert megtetszett egy drágább darab is. Majd az üzletben döntök.

A "vad vásárlás" október 10-én pénteken indul és szombaton záróráig tart. A ruhatár átrendezése mellett lehetőség lesz a cipős szekrény megunt darabjainak lecserélésére, az ékszerdobozok frissítésére és a piperekészletet is trendi darabokkal lehet feltölteni. Mindezt olcsóbban, a húsz százalék kedvezményt biztosító kuponokkal. Aki megéhezik, megszomjazik kávézókban és éttermekben is beválthatja a kuponok egy részét. A frissítők után pedig ismét teljes erővel kezdődhet a válogatás.

A Glamour októberi száma már megvásárolható a hírlapárusoknál, de annak sem kell elkeserednie, aki nem találja a magazint a standokon. A Glamour-napok kuponjai a Hölgyvilág 20-as és a Gyöngy októberi számában is megtalálhatók.

Ezek is érdekelhetik