Az igazság órája

2024.04.07. 10:00

A régi jobboldal hagyta magát kicsinálni (videó)

Az új jobboldal megszervezte magát, a józan ész iránti vágy még mindig megvan a választókban.

MW

A Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője, Tucker Carlson videóüzenete a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A liberálisok a 60-as évek óta építik a saját hálózatukat, most a konzervatívok is megpróbálnak ehhez felzárkózni – mondta Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Dornfeld László, az AK vezető elemzője az április 25-26-i CPAC Hungary-val, a nemzeti erők nemzetközi találkozójával kapcsolatban. Nyugaton az a szomorú helyzet, hogy a régi jobboldal behódolt a liberálisoknak és a baloldalnak, hagyta magát kicsinálni. A józan ész még mindig megvan a választókban, csak nincs olyan politikai elit, amely ezt képviselné. A CPAC küldetése és feladata az, hogy a két új jobboldalt, az amerikait és az európait összehozza az Atlanti-óceán mindkét partjáról – fejtette ki a vezető elemző.

A nyugati világot vezető liberális elit nem tud az emberek valós gondjaival igényeivel foglalkozni – mondta Kobza Miklós, az Alapjogokért Központ kreatív vezetője. Nem tudja magát tartani ahhoz az alkuhoz, hogy minden nemzedék jobban fog élni, mint az előző. „A gyerekeidnek jobb lesz, mint neked, ez az alku recseg-ropog, a liberális elitek nem tudják fenntartani, menedzselni” – mutatott rá. Ehelyett az elnyomás eszközéhez nyúlnak, hogy ne lehessen őket számonkérni, és azt akarják, hogy ne valódi problémákkal foglalkozzon a nép, hanem olyan hülyeségekkel, mint például, hogy a terhes férfi madarat szült – hangsúlyozta.

Dornfeld László ezzel hozzáfűzte: vannak, akik a woke-ot valóban hatalomtechnikai eszközként kezelik, hogy valódi problémákról eltereljék a figyelemt. Viszont vannak az ifjú „vörös gárdisták”, a következő generáció, aki ezt el is hiszi. Mint a kínai kulturális forradalomban: Mao Ce-tung számára ez hatalmi játszma volt, az ifjú titánok, akik törtek-zúztak viszont komolyan elhitték, amit a nagy vezér mondott nekik. Soros György fia, Alex is komolyan hisz abban, amit az apjától hallott – hangsúlyozta.

Mi magyarok tudjuk, hogy mindenféle totalitariazmus vagy totális gondolat, amely az embert meg akarja változtatni, meg akarja mondani, hogy hogyan kell élni, gyereket nevelni, ezek nem működő, szabadság ellenes dolgok – mondta Kobza Miklós. Szerinte a magyaroknak a zsigereiben van az, hogy „majd én eldöntöm, hogy milyen házban szeretnék élni, hogyan szeretném nevelni a gyerekeim. Ez az én hatóköröm, ezt bízd rám!”

Az Igazság órájának ezt az adását itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában