Az Igazság órája

2024.04.14. 10:05

Brüsszel egy korrupt mocsár (videó)

Mindenki tudja, hogy a másik simlis, de kéz kezet mos.

MW

Európai parlamenti (EP-) képviselők kézfeltartással szavaznak az uniós törvényhozás kétnapos brüsszeli plenáris ülésén

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Olivier Hoslet

A Soros-terv része az is, hogy az Európai Unió évente egymillió bevándorlót befogad – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Lajkó Fanni. 

A terv végrehajtása lépésről lépésre meg is történik

– fejtette ki az AK elemzője annak kapcsán, hogy az Európai Parlamentben is megszavazták az migrációs paktumot, amely újra bevezetné például a kötelező kvótákat. Az európai jogalkotásban nagy a nyomás, hogy megvalósuljon a Soros-terv, a tagállamok viszont, amikor ténylegesen végre kellene ezt hajtaniuk, akkor inkább visszakoznak – tette hozzá. 

A jelenlegi brüsszeli rendszer egy korrupt mocsár, a kéz kezet mos elven működik

– vélte Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. 

A baloldal az úgynevezett jobboldalig, a Néppártig bezárólag benne van egy olyan rendszerben, ahol mindenki tudja, hogy mindenki simlis, de épp ezért nem borítják egymásra a bilit. Az Eva Kaili-ügy ebből a szempontból inkább kivétel volt, melynek sok következménye nem lett

– mutatott rá a vezető elemző. 

Az európai parlamenti választások kampányának három fő témája van: az egyik háború, a másik a migráció, a harmadik pedig a gender

– hangsúlyozta Lajkó Fanni. Ez a három lesz a fő témája az idei amerikai elnökválasztásnak is. A republikánus jelölt Donald Trump álláspontja ebben a három kérdésben ugyanaz, mint Magyarországnak. Ha Trump nyer az elnökválasztáson, akkor az Egyesült Államokkal egy erős szövetséget tudunk kialakítani, ami az Európai Uniónak is csak jó lehet – fejtette ki.

A nemzeti erők nemzetközi találkozója, az április 25-26-i CPAC Hungary kapcsán Dornfeld László elmondta: ezt Skóciában már biztos nem lehetne megtartani, mert elfogadtak egy olyan gyűlöletbeszéd törvényt, hogy ha egy magát nőnek képzelő férfira azt mondjuk, hogy férfi, akkor súlyos börtönéveket kockáztatunk ezzel. 

Ezért lesz a CPAC Magyarországon, mert itt még a normalitás megmaradt és nincsenek ilyen elmebeteg, orwelli szájkosártörvények

– mondta a vezető elemző. 

Az Igazság órájának fenti adását itt tekinthetik meg: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában