Elragadta a hév

2024.05.24. 14:21

Magyar Péter baloldali segítője egy könyvtárba és egy művelődési házba is betört

Magyar Péter legnagyobb rajongója, a gyulai Strausz Róbert az első sorban volt, amikor Magyar a Békés vármegyei városban megkezdte országjárását. Strausz Róbert szervezte meg a Tisza Párt Békés vármegyei Facebook-csoportjait, de ő segített az országjárás során Magyarék elszállásolásában is. Kiderült, hogy a férfi korábban Gyulán betört a helyi könyvtárba és művelődési házba, ugyanis saját koncertjeit akarta hirdetni.

MW

Magyar Péter (b2) és Strausz Róbert (j1)

Forrás: Strausz Róbert Facebook-oldala

Magyar Péter szárnysegédje nem most kezdte politikai karrierjét, ugyanis korábban 

a DK egyik eligazításán vett részt, amelyet Arató Gergely, Gyurcsány pártjának vezető politikusa tartott.

A Kliegl Róbert néven született férfi egy Békés vármegyei lap tájékoztatása szerint régebben betört a helyi könyvtárba és művelődési házba, ugyanis saját koncertjeit akarta hirdetni – adta hírül a Mandiner. Az 1999. december 5-én megjelent lapban megkérdezték Klieglt, ugyan miért tört be a közintézményekbe, a gyulai férfit állítása szerint csak a bosszú vezérelte.

A könyvtárban nem engedték, hogy kifüggesszem a koncertem plakátját, a művelődési házban sem népszerűsítették estemet a lehetőségekhez mérten

– fogalmazott a névváltoztatása után már Strausz Róbertként élő elkövető, aki tettét azzal magyarázta, hogy elragadta a hév. Strausz minden erejével azon próbált dolgozni, hogy minél sikeresebb zenei karriert fusson be, több hakniját és koncertjét azzal hirdette, hogy ő nem más, mint az osztrák világhírű zeneszerző, Johann Strauss ükunokája, még úgy is, hogy az eredeti Straussok elhajtották, mondván biztos csak az örökségért teper. 

A Mandiner teljes cikke ITT olvasható el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában