postabontás

2018.08.10. 11:50

Bringaverseny hiányossággal

Örömmel tölt el a tudat, hogy az egészséges életmód kapcsán kerékpárversenyt tartottak augusztus 5-én Pécsett, a Nagyárpádi úton és a Tüskésréti-tó környékén – írja egyik olvasónk.

bama.hu

Tényleg tiszta szívből örülök neki, mivel én is az egészséges életmód híve vagyok. De! Mélységesen felháborítónak tartom azt, hogy eme „rendezvénynek” nem nevezhető valami miatt nem tudok otthonról elmenni dolgozni, mivel a a polgárőrök illetve a közterület-felügyelők nem engednek ki az otthonomból.

Mert azt hiszik, hogy ők bármit megtehetnek. Én úgy gondolom, hogy eme „kerékpárversenynek” nevezett valaminek az ötlete nem a megrendezésének a napján hajnalban pattant ki a szervezők fejéből, ezért mélységesen felháborítónak tartom azt is, hogy előzetesen senkit nem tájékoztattak arról, hogy ha dolga van, akkor időben induljon el, mert különben a polgárőr bácsi és a közteres néni bezárja otthonra.

Munkámból kifolyólag személyszállítást végzek, ezért felteszem a kérdést, hogy ha valamelyik utasom lekési Budapesten a csatlakozó vonatát vagy a repülőgépét, akkor a kártérítést kifizették volna-e részükre? Még szerencse, hogy körülbelül 20 perc veszekedés után, „véletlenül” arra járt egy motoros rendőr, aki tisztában volt a törvényekkel és a jogszabályokkal, majd miután észlelte a problémát – ami hangsúlyozom, a rendezvény szervezői miatt generálódott – rendőri felvezetés mellett el tudtam indulni dolgozni, így az utasaim időben és biztonságban megérkeztek a repülőtérre, valamint a Keleti pályaudvarra. Hatalmas tiszteletem a fent említett motoros rendőrnek! Hangsúlyozom, csak és kizárólag neki, senki másnak a jelenlévők vagy a rendezvényt szervezők közül!

K. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!