postabontás

2019.04.22. 12:55

Egy kattintás is segít a menhelynek – írja Farkas Tamás állatvédő

Szeretnénk az állatbarátok segítségét kérni! Most néhány kattintással sokat tehetnek állatainkért – a „Bayer az állatmenhelyekért” nevet viselő kampány keretén belül interneten lehet szavazatot leadni, a legtöbb voksot elérő állatmenhelyek között nagy összegű, állatorvosi szolgáltatásra fordítható támogatást osztanak szét – írja levelében Farkas Tamás, a Misina Állatvédő Egyesület elnöke.

bama.hu

A pécs-somogyi állatmenhelyen az állatorvosi költség havi 500 000–700 000 Ft között mozog, ezért nagyon fontos lenne, hogy ehhez segítséget kapjunk. Ezúton is arra kérjük az állatbarátokat, hogy támogassák szavazatukkal a Misina Állatotthonban lévő állatok ellátását és biztassák erre ismerőseiket is.

A szavazás menete a következő: a http://www.foresto.hu/hu/menhely-palyazat/szavazas/ weboldalon a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületet kell kikeresni, majd a „szavazok” gombra kattintani. Az e-mail cím megadását követően az „OK” gombra kattintva kis idő elteltével a megadott e-mail-címre egy link érkezik. A szavazatot a megadott e-mail-címre érkező linkre kattintva lehet érvényesíteni. A voks csak akkor számít, ha a megadott e-mail-címre érkező megerősítő linkre kattintva azt érvényesítik. Ha nem jelenik meg kiemelten a link, akkor kérjük, másolja a keresősorba, majd az „enter” megnyomásával lehet az érvényesítést végrehajtani. Segítségüket köszönjük!

Farkas Tamás, a Misina Állatvédő Egyesület elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!