Postabontás

2021.04.11. 17:40

Nem várta meg a busz az utast – panaszkodik olvasónk

Munkába indultam kedden délután öt óra körül, Pécs-Meszesről a belváros irányába tartottam – olvasható a levélben.

Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

A házamtól nincs messze a buszmegálló, a lépcsőházból kiérve kezdtem is felhúzni a maszkot, miközben láttam, hogy közeledik a busz. Korábban érkezett a kiírt időpontnál, biztosan kevesen voltak az előző megállókban, de azt is el tudom képzelni, hogy a fehérhegyi végállomásról is korábban elindult már.

Mivel az első ajtón már nem lehet felszállni, így a második felé tartottam. Biztos vagyok benne, hogy a sofőr látta, hogy a busz felé sietek, mégis becsukta majdnem az orrom előtt az ajtót, majd elhajtott.

Hogy lehet ilyet csinálni? Én is ugyanúgy megveszem a bérletet, mint bárki más, és tudjuk, hogy ez nem kis összeg, ezért már elvárná az ember, hogy minőségibb szolgáltatást kapjon, és a sofőr meg tudja várni azt a fél percet – vagy még annyit sem –, amíg odaérek. Jó lenne, ha ezekre odafigyelne a társaság. A környéken lakók egyébként már többször panaszkodtak ugyanerre a sofőrre.

Név és cím a szerkesztőségben

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!