postabontás

2021.04.25. 08:23

Sorra mennek tönkre fontos épületek – írja olvasónk

Név és cím a szerkesztőségben

A Postabontásban ismét egy olyan középületről lehet olvasni, ami tönkremegy, pedig a jelenlegi helyzetben is szükség lenne rá. Ez a Berek utcai bölcsőde.

https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-enyeszete-lett-a-berek-utcai-epulet-3708592/

Hol vannak ilyenkor a területi képviselők, akiknek feladata lenne felfigyelni az effajta problémákra? Ez nem az első eset!

Lásd a Lánc utcát, a zeneiskolát, az áper laktanyát, tüdőszanatóriumot, a Mandulást, pécsbányai kórházat stb. Miért nem lehet felelősségre vonni azokat, akik nem törődnek a tulajdonukkal?

Akinek arra volt pénze, hogy megvegye a használaton kívüli ingatlanokat, legyen annyi becsülete és a város iránti tisztelete, hogy azokat hasznosítsa, ne pedig romos városképet alakítson ki! Jó lenne, ha erre odafigyelne az önkormányzat, ha megadóztatná a hanyag tulajdonosokat, vagy megtalálná a módját annak, hogy a tönkrement ingatlanokat elbontsák, ami helyrehozható, azt renoválják. Név és cím a szerkesztőségben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!