Postabontás

2022.09.25. 08:21

Bérlet van, parkolóhely sehol - húzza alá olvasónk

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Vásároltam parkolóbérletet Pécs belvárosába, 16 ezer forintért. Miután a központban található a munkahelyem, és nemrég a városból vidékre költöztem, azt gondoltam, ez lesz a legkézenfekvőbb és a leginkább életszerű megoldás számomra. Sajnos rosszul gondoltam. Hiába van ugyanis bérletem, rendszerint hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy helyet is találjak. Tegnap is legalább 20 percet köröztem a belvárosban, mire nagy nehezen le tudtam parkolni.

Számomra ez se volt éppen ideális, mert így is tíz percet kellett gyalogolnom, hogy a munkahelyemre beérjek, de örültem, hogy legalább le tudtam tenni az autómat valahol. Az jutott eszembe, hogy nem lehetne esetleg egy olyan területet kijelölni, ami csak a bérletesek számára fenntartott parkoló? Mert itt nem csak a bérletet nem kevés pénzért megvásárlók kényelméről van szó. Húsz percnyi autókázás a belvárosban parkolóhely után kutatva szennyezi a szmogmentesnek amúgy se mondható levegőt. Ez is szempont kellene, hogy legyen!

Sz. N. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!