A minőséget senki sem ellenőrzi?

2022.12.14. 20:25

A krumplival, a tojással és a mandarinnal is akad gond a boltokban – panaszolják olvasóink

A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak.

W. K.

2135601821

Fotó: Kmpzzz

Egy olvasónk a burgonya minősége kapcsán tette fel a kérdést: – A boltokba kerülő burgonya minőségét senki nem ellenőrzi? A következőt panaszolva: Az egy kilónyinak nagyjából a felét kellett kidobnom, mert fekete volt. Az, hogy hibás, a héján nem látszott. 

Másnak a tojással gyűlt meg a baja. 

– Négy doboz tojást nyitottam ki a boltban – kettőben volt törött, kettő pedig hiányos volt, a tíz helyett csak nyolc tojást tartalmazott a csomag A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak

 - írta panaszában olvasónk. A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak.  Minden egyes darabot lopásgátlóval kellene talán ellátni?! A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak, teszi fel a kérdést. 

A gyümölcsök se mindig makulátlanok, derül ki az észrevételekből. A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak.  Dobozban árult mandarint vásároltam, jónak tűnő áron - kezdte történetét egy előfizetőnk. A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak.  A doboz alján lévő gyümölcsök viszont penészesek voltak, így egyáltalán nem volt kedvező a vétel. Ki kellett dobnom a felét. Kerülném az élelmiszerpazarlást, de így nem könnyű A boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére sokan panaszkodnak, tette hozzá.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!