Postabontás

2022.12.30. 19:15

Ápolatlan utas okozott kellemetlenséget - panaszkodik olvasónk

Évtizedek óta helyi járattal közlekedek, soha nem keveredtem még senkivel konfliktusba az utazásaim során, de sajnos a minap én is megtapasztalhattam, hogy milyen az, amikor egy ápolatlan utas száll fel, és foglal helyet mellettem.

Illusztráció

Fotó: Laufer László

Rendkívül kellemetlen volt az élmény – a férfi ruházata piszkos volt, és rendkívül kellemetlen a szaga. Kissé talán bódult állapotban is volt, de nem beszélgettünk, így ebben nem lehetek biztos. Viszont nekem a tervezettnél korábban le kellett szállnom miatta, annyira kellemetlenül érintett az ápolatlansága. Kis híján rosszul lettem. 

Sajnáltam is az illetőt, mert nyilván neki is át kell valahogy hidalnia a távolságot a belváros és kertváros között. És a sofőrökön se csodálkozom, hiszen valószínű, hogy a helyükben én se szállnék vitába senkivel, megkérve, hogy szálljon le, mert az utazási feltételekben foglaltak szerint csak megfelelő, tiszta ruházatban lehet a tömegközlekedést igénybe venni. Mindenesetre nagyon kellemetlen volt az élmény. Remélem, hogy egyszeri volt az eset! 

Név és cím a szerkesztősében 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!