Hiányoznak a padok

2023.03.23. 13:14

Szívesen leülnének a pécsiek a buszra várakozva

A buszmegállókból a padokat hiányolják olvasóink, illetve azok tisztaságát kifogásolják.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

- A Kertvárosban élőknek, a vásárcsarnokból hazafelé tartva az Ipar utcai megállónál lenne a legideálisabb felszállni a buszra. Sajnos azonban ebben a megállóban nincs pad, így a megvásárolt dolgokkal teli szatyrokat a földre vagyunk kénytelenek letenni, miközben a járatra várakozunk. Esőben ez különösen kellemetlen, hiszen a szatyrok alja vizes lesz, rosszabb esetben át is ázik. Meg persze sokan le is ülnénk egy kicsit, de nincs mire. Korábban egy piros cédulát kihelyeztem a megállóba, nagy betűkkel kiírva, hogy ide is szeretnénk padot. A cetlit pár nap után letépték, de ülőalkalmatosságról továbbra sincs semmi hír - jelezte panaszát egy olvasónk.

Más a buszmegállók padjainak állapotát kifogásolja. - Nem tudom, hogy a buszvárókat milyen gyakran takarítják, de bizony van, hogy ragadnak az ülőkék a kosztól. Ezekre ráülni egyáltalán nem szerencsés, nincs is hozzá az embernek gusztusa. Gyakoribb takarítás lenne talán indokolt, illetve mindenkinek sokkal jobban kellene vigyázni a tisztaságra - jelezte észrevételét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában