Postabontás

2023.07.13. 21:30

Durva a hajléktalan és drogos helyzet Pécsen – adott hangot felháborodásának olvasónk

Wald Kata

Fotó: Fehér Gábor

– Szerdán a Nagy Lajos király útján található üzletsor mögött, a Móricz Zsigmond téren, a parkolóban, egy lakóház tövében ülve, egy konténer mellett két fiatalember injekciós tűt vett elő, és fényes nappal, az utcán lőtték be magukat. Elképesztő, hogy ilyesmivel kell szembesülniük a járókelőknek Pécs belvárosában! Jó lenne, ha az illetékes hatóságok komolyan vennék a problémát, és foglalkoznának a megoldással! – fejezte ki döbbenetét olvasónk. 

Más a hajléktalanokra panaszkodik: – Az Őz utcából sétáltam át az Alkotmány utcába a minap, a játszótér mellett, a parkolón keresztül. A padon ápolatlan hajléktalanok ücsörögtek, iszogattak – szatyrokban volt minden holmijuk, ezért gondolom, hogy az utcán élhetnek. Járókelők a házak közötti parkolókban nem voltak - hiába volt kora délután, nem éreztem magam biztonságban – osztotta meg kellemetlen élményét olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!