Mi mennyi?

2023.08.01. 21:30

Nem véletlenül árérzékenyek manapság az emberek

Az árfigyelő rendszert további termékekre is ki kellene terjeszteni - javasolják olvasóink.

Wald Kata

- A kötelező akciózásnak és az árfigyelő rendszer bevezetésének köszönhetően nem "szaladnak" el az árak, sőt, versenyre kényszerültek az áruházak. Sajnos azonban csak a rendszerben résztvevő termékekre igaz ez. Egy arckrémet szerettem volna vásárolni. A hozzánk legközelebbi kertvárosi üzletben 1590 forintba került. Drágának találtam, nem vettem meg. Pár nappal később egy uránvárosi drogériába betérem: ugyanaz a krém 890 forintba került. Csaknem a fele, mint az előző boltban. A kozmetikai cikkekre és a vegyiárura is ki kellene terjeszteni az árfigyelést - javasolja olvasónk. 

Más is hasonló véleményt fogalmazott meg: - Az árfigyelő rendszer bevált, hasznos, jó a vásárlóknak, tovább kellene újabb termékekkel bővíteni. Elnézve a választékot a hipermarketekben, ha több termék árának a csökkentésére kényszerülnének, még akkor is bőven tudnának miből komoly hasznot húzni - írta előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!