Postabontás

2023.11.21. 07:40

A barátok érdekeit nézi a képviselő?! - méltatlankodik olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: zhukovvvlad

Olvasom az észrevételt, hogy a Makár-tanya előtti parkolót lezárták, mert egy-két embernek nem tetszett, hogy ott autók parkolnak. Ahogy az az olvasói panaszban is szerepel, ebben az önkormányzati képviselő tevékenysége a főszereplő. Én úgy gondolom, ha egy képviselő nem a választói, hanem a sógor, koma, jóbarát érdekeit képviseli, akkor méltatlan a munkájára. Gondolkodjon el a feladatán, vonja le a következtetéseket és lássa el teendőit esküjéhez híven.

 

Ugyanez vonatkozik arra a képviselőnőre is, aki a nyugati elkerülőútnál lezáratta a Kovácstelep felé vezető utat. Gondolom, ott is valamelyik kedves ismerős volt a felbujtó, az ő érdeke volt a fontosabb, nem a közösségé. Az nem kifogás, hogy a lakót zavarja a forgalom. Nagyon sokan lakunk út mellett, minket is zavar a forgalom, csak nekünk nincsenek képviselő barátaink.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!