Nem ügyfélbarát

2023.12.03. 19:30

Igazságtalan a parkolási díj - vélekedik olvasónk

Wald Kata

Fotó: Laufer László

Volt rá példa, hogy mikuláscsomag fogadott a szélvédőn, mert a szakrendelésen, ahová egyébként időpontra mentem sokkal többet kellett várakoznom, mint gondoltam, és nem mertem kiszaladni, hogy a parkolójegyet meghosszabbítsam, tartva attól, hogy pont akkor fog az orvos behívni. Azóta inkább több pénzt dobok az automatába, mint amennyi ideig az adott helyet tervezem elfoglalni. 

Próbálok biztosra menni, hogy a büntetést elkerüljem. Utána, ha máshol megállok, mert ott akad intézni valóm, adott parkolási zónán belül, szintén fizetnem kell.  A példámból kiindulva igaz tehát a Postabontásban megjelent felvetés, hogy egy parkolóhelyet nagyjából háromszor fizetnek meg az autósok, hiszen gondolom, mások is inkább rászámolják az időt, semmint kockáztatják a mikulás csomagot. Igazságosabb lenne valóban az idő alapú elszámolás.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!