Postabontás

2024.01.31. 07:40

A Valentin-nap is csak pazarlás – jegyzi meg olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

Halloween és Valentin-nap. Szerintem ezek nem szólnak másról, mint arról, hogy valamivel fellendítsék az üzletek forgalmát. Előbbihez is rengeteg termék kapcsolódik, amit ősszel borsos áron sokan meg is vásárolnak. Nemcsak a jelmezekre gondolok, hanem mindenféle édesség, nassolni való, és italok  is megjelentek az utóbbi években  a kínálatban, kifejezetten a Halloween partyk szervezéséhez. Most februárt írunk, teát a Valentin-nap az aktuális, ami szerintem hasonlóképp a boltok forgalmának a fellendítéséről szól, semmi másról. Giccses áruféleségekbe botlani szinte mindenütt - kizártnak tartom, hogy ezeket mind el tudják adni. Ahogy még karácsony előtt a tököt formázó csokoládéktól próbálnak nyomott áron megszabadulni az üzletek, úgy, gondolom, hogy húsvétkor is majd a szívecskés holmikat fogjuk kerülgetni. Ez nem pazarlás?!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában