Postabontás

2024.01.27. 07:39

Cserére vár az avuló menetrend a pécsi buszmegállókban – írja olvasónknak

Múlt szombaton hetven percet vártam a buszmegállóban arra, hogy megérkezzen a helyi járat, amivel haza tudok utazni, Donátusba.

Wald Kata

Sajnos a kihelyezett menetrendet hiába néztem, az a kiírás szerint január 5-ig volt érvényes. Így, hát fogalmam nem volt, mikorra várható, hogy a busz megérkezzen. 

Én 85 éves vagyok, nem mondhatom, hogy kellemes volt több, mint egy órán keresztül várakozni a megállóban. Javaslom az illetékeseknek, hogy járják végig a várost, nézzék át, hogy hol, milyen érvényességű menetrend van kihelyezve, és tegyenek rendet ezen a téren. Az utasok megfelelő tájékoztatása érdekében. Tudom, hogy ezek az információk interneten is elérhetők, illetve mobiltelefon segítségével gyakorlatilag bármikor kéznél van a tájékoztató – de ez az idősebb korosztály számára nem jelent megoldást. 

Sokan vagyunk, akik a papíralapú menetrendből szeretnénk tájékozódni, kérjük, hogy ennek feltételeit biztosítsák az utazóközönség számára! 

Név és cím a szerkesztőségben 
Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!