Postabontás

2024.01.22. 07:40

Hiányzik olvasóinknak a siklósi élményfürdő

Február közepéig nem látogatható a siklósi fürdő, a honlapjukon található információk szerint karbantartási munkálatok miatt.

Wald Kata

Olvastam, hogy korszerűsítésekre is sor kerül ebben az időszakban. Tavaly is zárva tartottak az év elején, emlékeim szerint akkor két hónapig nem fogadtak vendégeket. Egyrészt örömteli, hogy ilyen komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden megfelelően üzemeljen az év hátralévő részében, ugyanakkor szomorú, hogy pont egy olyan időszakban, amikor egy fedett élményfürdő remek hétvégi elfoglaltságot jelentene a családoknak, akkor nincsenek nyitva. 

És ha már karbantartás: nyáron, amikor legutóbb ott jártam, sajnos az öltözőben tapasztaltam hiányosságokat. Nem lehetett ugyanis zárni a fülkéket, és így nagyon kellemetlen tud lenni az átöltözés, ha valaki egyedül van, és nincs senki, aki az ajtónál őrt álljon. Lehet, hogy azóta ezt a problémát már orvosolták, de ha nem, akkor jó lenne, ha most, a karbantartási időszakban megtörténne. Köszönöm, sokunk nevében. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!