Postabontás

2024.01.02. 07:40

Ingyenes a parkolás, de a hely kevés - panaszolja olvasónk

Parkolóbérletet szerettem volna vásárolni a következő évre, és meglepődve tapasztaltam, hogy a Biokom ügyfélszolgálata a két ünnep között zárva tartott.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: Laufer László

 Nem én voltam az egyetlen, aki ezen elcsodálkozott – ottjártamkor még ketten érkeztek, és olvasták meglepődve a kiírást, miszerint december 22-től január 2-ig nincsenek nyitva. 

Az rendjén van, hogy a 2023-as parkolóbérleteket január 31-ig elfogadják, de mi van azokkal, akik kedvezményes bérletet váltani kívánó új ügyfelek? Ők január 2-án reggel ezek szerint sorban állással kell, hogy kezdjék a napjukat. 
A másik, amin szintén felháborodtam, hogy a Centrum parkoló az egyik olyan hely, ahol jó eséllyel lehet szabad helyet találni még a két ünnep közötti időszakban is, amikor a parkolás Pécsett ingyenes. Idén azonban ennek a parkolónak a jelentős részét újfent tűzijátékárusok foglalták el. Hiába ingyenes tehát a parkolás, ha közben a helyek száma ily módon lecsökken. 
Név és cím a szerkesztőségben 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!